Marsalla menu
Choose from our menu and let yourself be pampered with culinary delights, true to the motto: "Take the best from the world's cooking pots, combine it with a little tact, a pinch of courage to experiment & a large portion of creativity."
Suppen & warme Vorspeisen
rote Paprika in Olivenoel
mit Knoblauch, Oliven & Oregano
Kind in tomato sauce & olive oil
baked with feta
mit Oregano, Dill, Tomate & Parmesan gebacken
mit Tomaten, Oliven,
Garlic oil
in a spicy sheep cheese sauce
refined with chilli & dill
verfeinerten Sud, mit Knoblauch, Chili,
Oliven, Lorbeer & Zitrone
Salate & kalte Vorspeisen
with Greek cream yogurt
with garlic & cucumber
Artischocken-Herzen mit Senfdressing
Lemon juice & olive oil
Oliven & Feta
Fromaggi and mustard
Parmigiano Reggiano & Gorgonzola
with sweet and hot grape jam
Cherry tomatoes, cucumber,
Rocket & Buffalo Mozzarella
mariniertes Rinds-Carpaccio,
mit Balsamico, Parmesan & Olivenoel
Veal fillet with tuna cream,
Goat cheese & walnuts on a kumquat mustard vineagrette
with fresh thyme & pink berries
Grillgemüse, Artischocke, Fetacremé,
Salsiccia, Schinken & Parmesan
with fennel, lemon & orange
with rocket on Radicchio Rosso
Pastagerichte
refined by leaf parsley, black
Pfefferschrot & Pecorino romano
Hackfleisch, mit Tomaten,
frische Kräuter, Olivenoel & Spaghetti
Rigatoni with tuna and lemon
in Sahnesoße mit Parmesan, Thunfisch,
Zitrone, Pimentón de le vera & frischer Basilikum
Rigatoni with fennel sausage
with intensely spicy Tuscan flavor
Bratwurst & freshly grated fennel
Tomatoes & hazelnuts, with radicchio,
roasted bacon & parmesan slicer
fried prawns,
Mascarpone and salmone farce
in cream with spinach leaves & cubed salmon
Tortelloni with gorgonzola cream
hausgemachte Tortelloni, mit Aprikose verfeinerte
Kartoffel-Mohnfüllung in Gorgonzolasahne & Walnüssen,
an gebackenem Salbei in Butter
in Safran-Oel, mit Orange, roter Peperoni,
frischem Thymian & Knoblauch
Grill & oven specialties
with bell pepper vegetables in balsamic vinegar,
Tomato, Garlic & Rice
Schinken & Parmesan paniert,
Pork escalope, on au gratin
Herb Tomato, Tzatziki &
grilled lemon potatoes
Pork belly & fried onions
in juniper cream
Lavasteingrill, mit Olivenoel,
pikanter Fetacremé & hausgemachtem Brot
Fennel seeds & roasted garlic
on coriander carrots & gnocchis
Vegetables & small potatoes in
Tomato sauce & olive oil
marinated goat, with
Thymian-Polenta
Tomatoes, celery &
Gremolata & Barley Risotto
vom Lavastein, mit Schmorgurke
in Rahm, Safrankartoffeln & Ziegenkäse
im Speckmantel, an Kartoffeltaler und
Liaison végétale & Marsala-Rahm-Jus
grilled zucchini & spaghetti with red pepper
with tomato and garlic sauce
with black olives,
Capers, chilli & spaghetti
on a gratin of cheese
an einer kräftigen Rotwein-Jus,
Salbeireis & Kräuterseitling mit
frischem Rosmarin in Knoblauchbutter
Veal escalope with ham & sage,
with porcini barley risotto & gratinated fennel
on warm radicchio cherry tomato salad
Grillspieß el greco
Gemüse auf Lavastein gegrillt, mit
Tzatziki & Zitronen-Kartoffeln
Calmar & Welsfilet vom Lavasteingrill mit
Zitronen-Kartoffeln & Grillgemüse
spicy tomato cream
in Olivenoel mit Pimenton de la vera,
an Fenchel, Orange & Kartöffelchen in
gegrilltem Paprika
Fish specialties & seafood
small anchovies crispy in
rote Beete & hausgemachtem Brot
Mussels in white wine or tomato sauce
Miesmuscheln in einem
Gemüse-Weißweinsud oder Tomaten-Basilikumsoße
mit Knoblauch, Chili, Blattpetersilie & Olivenoel
Lemon Garlic Fried Catfish
roasted with lemon, red peppers & mixed herbs
on crema de polenta & leaf spinach
Scampis from the pan
Knoblauchoel, verfeinert von Chili,
Oregano & frischem Thymian, mit
hausgemachten Brot
Salmone con crema all‘ arancia
lauwarmen Fenchelsalat mit rosa Beeren,
frischem Thymian & Tagliatelle neri
Royal dorade and verdure
an Tomaten, Zwiebeln, Zucchini &
Zitronen-Kartoffeln
Octopus
on a potpourri of
Psito squid
Radicchio, Tzatziki, Zitrone, Olivenoel &
hausgemachtem Brot
Squids of Patagonia
Patagonian calamari in red wine
Braised butter sauce on saffron rice
with fried bell pepper, orange & almonds
an Auberginen-Paprika-Salsa, Orange,
Salzkapern & Tortelloni mit Kartoffel- Mohnfüllung
Dessert
Cream dessert of vanilla pod
verfeinert an Erdbeerpüree
Marsala-Wein & Vanille,
mit Walnüssen, Granatapfel,
einer Prise Zimt & würzigem Waldhonig
on sugared red currants,
Orange & fresh basil on from
Blackberry and ginger ragout
parfümiert, mit Zimt-Caramel &
Kumquats in Rosmarin-Kardamomsirup
Schokoladencreme, in kandierten Haselnussstücken
gewälzt & dick von Kakaopulver bestäubt
& marzipan, with chili cape gooseberry,
Cacao Earth & Coconut
for our little gourmet
and gnocchi in honey butter
an Röhrennudeln in Tomatensoße
This card is only valid for children under 10 years of age
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